Izolare Fonică

Izolare fonică, pereţi, tavane şi podele.

Acustica

Crea confort acustic

Izolarea vibrațiilor

Izolarea vibrațiilor spațiilor și echipamentelor

Despre companie


Din momentul înființării Compania este implicată activ în expoziții tematice și de peste hotare ("Mosbuild"Moscova,"Batimat"Paris,"MoldConstruct"Moldova,"Ifema Feria de Madrid" Madrid),demonstrînd standuri expoziționale cu mostre și explicînd posibilitățile pe care le oferă marerialele expozate,prezentînd cele mai recente inovații și proiecte.

Compania Prof Montare Sistem -este specializată în solutionare sarcinilor de izolare fonică,vibroizolare și acusticare a înncăperilor.Serviciile sunt prestate de către profestioniști cu experiență în Europa,care trec,cu regulatitarecursuri de perfecționare în cadrul companiilor producători (Spania,Portugalia).

De asemenea are loc furnizarea materialelor pentru fono și vibroizolare,sistemelor acustice în faza de construcție a încăperilor,ceea ce simplifică foarte mult și reduce costul procesului.

Clienții beneficiază de recomandări cu privire la utilizarea materialelor,toate materialele fiind licențiate,de asemenea clienții primesc o garanție de 15 ani de la producător.

În ultima periodă,Compania tot mai des pune în aplicare proiecte de creare a unui mediu acustic confortabil.A devenit actuală proiectarea acustică și utilizarea acusticii arhitecturale în construcții.

Toate proiectele sunt efectuate sub supraveghere,abordarea individuală garantează exclusivitate și posibilitatea soluționării unor sarcini specifice.

Sarcini soluționate frecvent:

Izolarea fonică a apartamentelor (pentru a exclude pătrunderea zgomotelor de la vecini,răspîndirea zgomotului emis de activitățile personale,zgomotelor de fundal ale echipamentelor,etc.);

- Echiparea încăperilor destinate pentru "Home Cinema" și camerelor pentru copii în vile și case la sol;

- Zone publice :restaurante,cafenele,cluburi,hoteluri,cluburi de bowling,centre de fitness,etc.(proiectare acustică,izolare fonică pentru încăperile învecinate de la etajele superioare,controlul mediului acustic confortabil pentru zonele învecinate);

- Birouri,încăperi administrative,echiparea încăperilor destinate negocierilor(proiectare acustică,fono- și vibroizolare pentru a exclude efectul sonor emis de echipamente zgomotoase,controlul mediului acustic confortabil);

- Studiouri de inregistrare specializate,studiouri radio.

Partnerilor noștri și colegii:

- Club Royal Park (www.clubroyalpark.md)

- General Media Group(www.gmg.md)

- Radisson Blu Leogrand Hotel(www.radissonblu.com)

- Sydney Restaurant(www.sydney.md)

- Patria Loteanu(www.patria.md)

- SUMMA Moldova(www.summa.md)

- Dansicons (www.dansicons.md)

- Astercon (www.astercon.md)

- Radio Plai(www.radioplai.md)

- Radio KissFM(www.kissfm.md)

- Acropolis Restaurant

- Radio NationalFM(www.nationalfm.md)

- Universitatea de Stat din Moldova (www.usm.md)