Designul acustic realizată de un inginer acustic profesionist. Acesta face recomandări și proiecte pentru îmbunătățirea sunetului în incapere și executarea ulterioară a ideilor de către meștri. La cererea clientului, inginerul determină în mod independent opțiunile stilistice pentru pereți, podele și tavane. Designul acustic prinde viață prin utilizarea materialelor de finisare și determinarea precisă a locației acestora. Acestea se stabilesc doar în conformitate cu cerințele acusticii. Un element important al proiectării acustice este îmbinarea competentă și fixarea materialelor de finisare. Un design acustic facut profesionist acorda atentie celor mai mici si neinsemnate la privma vedere detalii. Încredințați acest proces unui specialist cu experiență!
Designul acustic - elimină problemele acustice.
Destul de des, apare o situație când echipamentele sonore scumpe din cameră nu dau efectul scontat. Aceasta înseamnă că calitatea acusticii este influențată de incaperei, dimensiunile acesteial, interiorul sau alți factori. Un design acustic bine executat este capabil să rezolve această dilema. De asemenea, sunetul slab al echipamentului este afectat de aranjarea incorectă a sistemelor de difuzoare. Și în acest caz, designul acustic proiectat de un specialist calificat va ajuta la obținerea unui rezultat excelent. Ulterior, vă veți bucura de sunetul echipamentului din incapere, iar investițiile dvs. în achiziționarea unui sistem de boxe nu vor fi în zadar
Proiectare acustică - modalități de implementare.
Proiectarea acustică modernă este realizată de ingineri folosind cele mai noi tehnologii și metode. Pentru implementarea eficientă a măsurilor de îmbunătățire a acusticii, specialiștii utilizează programe și metode computerizate de corectare electronică a sunetului. Mai mult, folosind materiale speciale de finisare - acustica va fi perfectă. In crearea unui design acustic de înaltă calitate va ajuta programul de calculator produs de Vicoustic. Acest program determină cu exactitate proprietățile acustice ale încăperii, pentru a stabili motivele sunetului de proastă calitate, pentru a dezvolta modalități de îmbunătățire a acusticii. În acest caz, nu este necesară o modificare radicală a incaperei.

Image