Elementele de fixare fonice SENOR sunt un grup de elemente de fixare concepute pentru a rezolva probleme în domeniul protecției împotriva zgomotului și vibrațiilor.
Suporturile izolatoare fonice SENOR asigură izolarea acustică a structurilor clădirii, izolarea prin vibrații a echipamentelor tehnice și izolarea fonică a surselor de zgomot sau vibrații. Suporturile SENOR sunt de numeroase tipuri, care diferă în ceea ce privește scopul, designul și tipul elementului elastic utilizat.
Caracteristicile suporturilor SENOR acoperă o gamă largă de sarcini de lucru, ceea ce permite utilizarea suporturilor pentru vibroizolarea diferitelor tipuri de echipamente de inginerie de suspensie, cu o frecvență de operare de peste 1000 rpm.
Soluțiile integrate bazate pe suporturile SENOR permit punerea în practică a principiului „box in box”, cea mai eficientă metodă de izolare fonica a clădirii.
Carcasele cladirilor construite folosind suporturi de izolare fonica SENOR îndeplinesc cerințele de reglementare ale SNiP în vigoare în Moldova.

Caracteristici produs:
Suporturile fonice SENOR sunt confecționate din oțel galvanizat robust de 1,5-3 mm grosime. Ca element elastic, se folosește materialul unic CAUCHO (cauciuc) - special conceput pentru vibroizolatii.
Piesele metalice durabile ale suporturilor SENOR sunt proiecatate de a servi un termen lung. Elementele elastice rezistă la sarcini maxime, depășind cu mult raza de acțioune a acestora.
Gama de accesorii SENOR încorporează soluții brevetate care oferă produselor proprietăți unice.

Image